Anca Dumitru da Asociatia Brokerilor pe BVB

Anca Dumitru renunta la functia de director general al Asociatiei Brokerilor pentru a ocupa o pozitie similara la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), dupa ce Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a avizat-o la conducerea operatorului de piata.

Anca Dumitru renunta la functia director general al Asociatiei Brokerilor, pe care o ocupa din 2002. Ea a preluat sefia BVB pentru numai sase luni, dupa care Consiliul Bursei va decide daca va fi inlocuita sau va ramane in continuare la conducerea operatorului de piata. 

Stere Farmache a demisionat din pozitia de director general in luna decembrie a anului trecut, ramanand numai presedinte al Consiliului de Administratie.

Anca Dumitru si-a inceput activitatea la BVB, in 1995, ca expert in cadrul Departamentului supraveghere, iar intre 1997 si 2005 a ocupat functia de director general al bursei electronice Rasdaq. Dupa fuziunea pietei Rasdaq cu BBVB, in 2005, Dumitru a ocupat functia de director ATS, coordonand in continuare activitatea pietei Rasdaq.

Farmache a preluat la inceputul anului functia de prim-vicepresedinte la Alpha Bank, avand in directa coordonare Trezoreria bancii, activitatea de investment banking, cercetare si institutia economistului-sef.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s