Lungimea inelarului iti prezice castigul pe bursa

Cauza pierderilor suferite anul trecut pe bursa am aflat-o de la o echipa de cercetatori de la Universitatea Cambridge din Marea Britanie: „brokerii cu inelarul mai lung decat aratatorul au sanse de a obtine castiguri mai mari”.

Cercetatorii au masurat dimensiunea degetelor de la mana dreapta la un grup de 44 de barbati care lucreaza in domeniul tranzactiilor cu actiuni pe bursa, domeniu ce implica o capacitate dezvoltata de a lua decizii rapide, potrivit Azi. Intr-un interval de timp de 20 de luni, cei care avea degetele inelare mai mari au reusit sa castige de 11 ori mai multi bani decat cei cu degetele inelare mai scurte.

Intr-un alt studiu, realizat in urma cu an, prof. Coates si colegii sai au evidentiat faptul ca hormonii care coordoneaza gradul de agresivitate al barbatilor si comportamentul sexual al acestora, poate facilita obtinerea de castiguri financiare pe termen scurt. Cercetatorii britanici au realizat acest studiu pe baza unui grup de voluntari care lucreaza in domeniul bursier la Londra. Au prelevat de la acestia, dimineata si seara, mostre de saliva si au observat ca aceia care aveau un nivel mai ridicat al testosteronului dimineata, aveau sanse mai mari de a realiza un profit mai important in cursul respectivei zile de tranzactii financiare.

Dupa ce mi-am analizat degetele in dimineata aceasta, am decis sa imi iau concediu si sa caut un program de marire a degetelor. Daca nu gasesc niciunul, recurg la chirurgia plastica.

Va doresc degete lungi!

2 comentarii

  1. sa ii masuram degetul lui farmache zic.

  2. cred ca brokerii nostri au inelarul prea scurt


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu