Obama rezolva criza si-si ia caine. Sa faca si Boc la fel.

Dupa ce am aflat ca pisica Laurei Bush a decedat, presa de azi imi furnizeaza o alta stire fara de care nu as fi putut trai.  „Barack Obama este aproape de o decizie importanta: ce caine va aduce la Casa Alba”. Din acest titlu sa intelegem  ca Obama a invins criza?

 „Suntem pe punctul de a reuşi, dar a fost mai greu decât să găsim un secretar al comerţului”, a spus Obama. Deci formarea noului guvern al SUA este floare la ureche fata de alegerea unui caine.

Propun ca si premierul Emil Boc sa isi ia un caine. Poate il inspira in rezolvarea crizei sau in alegerea unor secretari de stat. Ooops! Poate ajung plicurile cu numele acestora mai repede, am vrut sa zic.

Astept stiri si despre testoasele lui Boc. Le schimba cu un caine sau cu o pisica dupa modelul american? Eu zic sa nu. Sa le tina. Sa fim originali.  

Si ma mai intreb daca reporterii Mediafax isi vor pierde jobul pentru ca ei nu o au?

Sa aveti o saptamana verde!

Barack Obama este aproape de o decizie importantă: ce câine va aduce la Casa Albă
 
Barack Obama le va recompensa pe fiicele sale pentru răbdarea din timpul campaniei electorale fie cu un câine de apă portughez, fie cu un labradoodle, o corcitură între labrador şi caniş, potrivit unui interviu acordat de preşedintele ales postului de televiziune ABC, relatează AFP.

„Se pare că au decis să aleagă între un câine de apă portughez şi o corcitură între labrador şi caniş. Vom începe să căutăm prin adăposturi”, a declarat Obama, care se va muta la 20 ianuarie la Casa Albă împreună cu soţia sa, Michelle, şi Sasha şi Malia.

Căutarea căţelului pentru Casa Albă a provocat un imens interes în Statele Unite, fiecare venind cu o sugestie, cu atât mai mult cu cât Malia este alergică la părul de câine.

Preşedintele a recunoscut că totul a fost mai greu decât îşi imagina. „Suntem pe punctul de a reuşi, dar a fost mai greu decât să găsim un secretar al comerţului”, a spus Obama.

Potrivit site-ului Clubului britanic al labradoodle, acest câine este o corcitură între labrador şi caniş şi poate servi drept ghid pentru orbii care suferă de alergii. Este un animal sociabil, loial şi foarte paşnic.

În ceea ce priveşte câinele de apă portughez, care poate fi de trei culori – negru, maro sau alb – precum şi cu două tipuri de păr – ondulat sau creţ –  el este un excelent câine de vânătoare, dar şi unul folosit în terapii pentru copii, bolnavi sau persoane vârstnice.

Sursa: NewsIn

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s