Pensiile lui Boc fac victime si la CNVM

Actul normativ care interzice cumulul pensiei cu salariul de la stat loveste si autoritatea de reglementare si supraveghere a pietei de capital, Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), unde intalnim o stituatie similara angajatilor din Aparare, Interne si Justitie.

Victor Eros, membru al CNVM, a castigat anul trecut si o pensie frumusica de aproximativ 25.000 lei, pe langa indemnizatia de mandat (dupa cum numeste banii ridicati de la casieria autoritatii) de 398.959 lei si suma forfetara de 14.400 lei (asta ce o mai fi fiind?).

Venerabilul pensionar, de 70 ani, va trebui sa aleaga intre cele doua surse de venit provenite din bani publici. Putem anticipa decizia acestuia. Cine ar prefera circa 2.000 lei pe luna in locul unui salariu de aproape 35.000 lei? Eu cu siguranta nu!

Dar ma intreb ce face el sa merite asemenea indemntizatie? De obicei, oamenii de varsta lui stau acasa si se plimba in parc cu nepotii. Si chiar nu am putea sa il vaitam daca ar trai numai din pensie. Sau poate da! Cum si-ar mai permite sa se plimbe prin strainataturi?! Amaratul!

In concluzie, ca sa nu incep sa aberez, ca nu am chef de scris (mi-e prea somn), as vrea sa stiu cum contribuie la dezvoltarea pietei noastre de capital (care in ultima vreme s-a dus dracului daca e sa ne luam dupa numarul de investitori, lichiditate etc.) un bosorog domn care doua treimi din viata si le-a trait sub comunism (pe care l-a si slujit), cand nu aveam bursa si nu stiam ce e aia economie de piata.

Vezi Declaratia de avere Victor Eros.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s