Profesori, mame si pensionari iesiti in strada!

Acesta nu este un indemn in care cred, insa este ceea ce merita noul nostru Guvern. Stiu ca face rau economiei punerea in practica a tuturor promisiunilor electorale, insa nu cred ca situatia economica a tarii s-a schimbat atat de tare incat sa pot inghiti scuza Executivului Boc cum ca nu sunt bani.

Ne-au atentionat si Vosganian si Tariceanu. In nenumarate randuri. In zadar! Imi amintesc cu scarba de perioada octombrie – noiembrie cand PSD si PD-L au votat si cu picioarele tot felul de mariri numai pentru a iesi invigantor in alegeri. Si, ca de obicei, prostimea romaneasca a pus botul.

Si uite asa… (dezamagit de mine insumi) am ajuns sa il admir pe Tariceanu si ai lui, pentru ca si-au asumat riscul de a pierde alegerile. Felicitari PNL-isti!

Si tot asa… (la fel de dezamagit) il detest pe Basescu si ipocrizia lui. Sa il cred cand a spus ca exista bani pentru profesori sau cand a declarat ca situatia economica a tarii nu va permite gastii de baroni guvernanti sa isi tina promisiunile.

Deci, promisiunile au fost doar iluzii pentru creduli. Tontilor, nu va ramane decat sa iesiti in strada si sa le cereti sa va implineasca votul.

Acest Guvern merita sa aiba cea mai scurta viata!

Bafta!

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s