ANI ataca CSA. Pe cand BNR si CNVM?

Agentia Nationala de Integritate (ANI) a demarat cercetarile in legatura cu delcaratiile de avere ale unor membri din conducerile autoritatilor care supravegheaza si reglementeaza piata financiara din Romania. Se pare ca, potrivit Hotnews, a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie cu privire la infractiunea de fals in declaratii la adresa Angelei Toncescu, presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).

Nu prea inteleg eu de ce a inceput cu CSA, dar e bine ca fac ceva si in acest domeniu si nu ii mai lasa sa se lafaie in salarii de zeci de mii de euro. Putea sa inceapa cu cei de la Banca Nationala a Romaniei (BNR). Sunt unii pe acolo care nu si-au actualizat declaratiile de avere de prin 2005. Putea sa inceapa de la Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), pentru ca si pe acolo sunt unele declaratii neactualizate. Despre cei de la pensii (CSSPP) nu vorbesc intrucat nu am verificat.

Acum, dupa cum spuneam, nu mai conteaza cum si de ce a inceput ANI cu Toncescu. E bine ca se misca.

Reclame

Un comentariu

  1. Cine verifica pe cine????????/ Ai verificat cine sunt inspectorii ANI??? Da o cautare in google si ai sa vezi ca 50% sunt simpatizanti PNL, ca au fost implicati in diverse scandaluri de coruptie, frauda si abuz!!!!!!!!!!! ANI nu este decat o alta mascarada unde, pe langa cei de care am zis, mai lucreaza si fufele unora de prin senat ori min de finante.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s