Spaga l-a dus pe Micky din Teleorman in Parlament

Multi analisti, comentatori si ce-or mai fi ei se intreaba surprinsi cum au ajuns toti cercetatii DNA din nou in Parlament. Furand voturi si terorizand poporul.

Cineva pe blogul lui Morar intreba cum a putut fi ales Micky Spaga. Am raspuns atunci „pe furturile facute de liviu dragnea a fost reconfirmat micky spaga. uuuuuuuuuuaaaaaaaaa!”. Am scris in cunostinta de cauza. Si la alegerile locale s-a folosit aceeasi metoda (tot de catre PSD), potrivit unor locuitori care mai au capul unde trebuie.

O colega, a carei bunica este dintr-un sat din Teleorman (nu conteaza care), imi povestea cum babuta a primit un ajutor rosu (nu albastru cu stegulete) prin intermediul unui vecin generos.  Pachetul continea zahar si ulei. Vecinul a fost foarte ocupat de Sf. Andrei. A trebuit sa mearga prin sat sa aduca lumea la vot. Bunica, doamna respectabila, a refuzat sa mearga la vot. Dar cum mamaie sa refuzi? Ti-am dat zahar, ti-am dat ulei. Ce mai vrei?  Nu le-am cerut, veniti sa vi le luati inapoi.

Imi pare rau ca nu la fel de intelgenti au fost toti locuitorii acestui judet (si ale altora) care au trimis in Parlament toti coruptii Romaniei. O tema tabu in campanie. Pacat!

Ma bucur ca cei de la Academia Catavencu mi-au confirmat ca alegatorii au pus stampila „de frica si cu mita” pe sigla PSD, oferind si cateva exemple, dintre care voi relua unul mai jos. Mai multe exemple aici.

„Magazinul următor, cu de toate. O doamnă vînzătoare mai slabă, brunetă, pe la 40 de ani. Acelaşi text.
– …Dacă ştiţi cum i se zice…
Doamna continuă:
– …Şpagă?
Ce naiba e asta? Văd că lumea ştie.
– Data trecută, la alegerile locale, nu am vrut să pun, şi într-o zi am primit toate controalele posibile. Ei trec cu o maşină, te notează dacă nu ai, şi după aia vin controalele. Nu sînt agresivi. Pur şi simplu vin şi îţi zic că ar fi bine să ai afişele.”

Si eu ma simt trist. Mai ales ca sunt convins ca multi dintre clientii DNA au fost alesi. 😦

P.S. Ce legatura exista intre Mihailescu sau R. Negoita si Teleorman?

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s