PNL isi desface picioarele

O parte din conducerea PNL (cei care reprezinta interesele mogulului – stiti voi care) ar vrea alianta cu PSD. Cealalta parte ar merge la guvernare alaturi de PD-L, potrivit unor apropiati ai partidului liberal.

Dau sau nu crezare surselor, cert este ca PNL nu vrea sa mearga in opozitie. Sa ii vad eu cum armonizeaza programele economice de dreapta cu cele de stanga. Fuck them! Cu alte cuvinte, liberalii (si nu doar ei, toate partidele) sunt pregatiti sa linga unde au scuipat. Cum? Cand? Unde? In special in campanie, pe la televizor, cand se acuzau reciproc de hotie si impotenta.

De ce nu putem avea un guvern minoritar? PD-L si PNL pot intra in opozitie foarte bine. PSD, cu 40% din mandate, nu va putea sa isi treaca propriul guvern si tot asa pana repetam alegerile. Sau: le trece guvernul, dar nu le da posibilitatea introducerii asa-zisului impozit regresiv: cota de 16% pentru salariile mari si introducerea uneia de 10% pentru cei cu venituri sub salariul mediu.

Biroul Electoral Central, rezultate partiale, ora 10,00: La Camera Deputatilor, Alianta PSD – PC a obtinut 33,09%, PD-L 32,36% , PNL 18,57, UDMR 6,17. La Senat, PSD – PC are 34,16% din numarul total de voturi, PDL 33,57%, PNL 18,74%, UDMR 6,39%. (sursa: Hotnews)

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s