Ieri la Antene (doc. atasat)

Trustul Partidului Conservator (din Romania) si-a scos armele la atac pe ultima suta de metri a campaniei electorale. Udrea primeste drept la replica in stil autohton, iar Ciutacu face pe fata virgina.

Udrea primeste drept la replica

Antena 3 difuza aseara o stire electorala cu Elena Udrea. Pe ecran era titrat: DREPT LA REPLICA. Imi zic: WOW! ce s-a intamplat?! Postul motanului incaltat este enervat ca Doamnei cu Mopul CNA’ul i-a dat dreptate si a amendat televiziunea in cauza cu 5000 lei. Motivul? Scandalul promovat de trustul Intact pe tema „Doamna si autistul„. Mey, jurnalistilor. Asta nu a fost drept la replica. In acea stire, in care ati vrut sa reparati reputatia si imaginea Lenutzei de la Cotroceni, ati facut-o muci, terci, omleta.

Desi o urasc, nu vreau sa fie aleasa duminica, ma revolta atitudinea celor de la Antena 3. Nu stiu ce urasc mai rau: o politiciana ipocrita sau niste jurnalisti vanduti?

Mojicia lui Victorash

Hotnews a declansat o adevarata isterie in randul antenistilor, cel mai lezat simtindu-se Ciutacu, prin publicarea articolului „Am negociat pentru un candidat. Cum apari la un show TV cu 5000 sau 20.000 de euro„.

Ciutacu replica rapid pe blog, in stilu-i de mojic, anuntandu-ne ca tot nu pune botu’. Il intreb curu’ il pune? Si daca da, pentru cine? I se trage din respectul pe care il poarta pentru „un ciudat respectuos ca Naomi” sau de la cei doi scuipati pe care ii tine pentru el si nu ii da „pe un moralist inchipuit ca Tapalaga”. Sau vorba lu’ Morar: Ciutacule, pentru zece mii faci tot tacîmul? Dar pentru douăzeci?

Convin fiind ca va latra si in emisiunea al carei realizator este, decid sa vad macar inceputul. (Mai mult oricum nu am rezistat.) Si il vad un Victorash cu un aer grav, nebarbierit, incruntat, amarat, iritat, burzuluit, obidit, dosait (si lista poate continua). Ne anunta ca „bine am revenit la ultima editie„. Dau sa ma bucur, dar „mojicul” nu ma lasa. Isi continua fraza:„la ultima editie de Vorbe Grele de Campanie. Este ultima zi in care mai fac emisiune de campanie”. Oricum nu-i mai dadea legea voie.

Subiectul emisiunii era cum ma asteptam, articolul din Hotnews. Daca vreti sa vedeti „care pe care” (dupa cum ameninta Ciutacu aseara), va las placerea sa cititi materialul atasat: Vorbe Grele – Monitoring Media. Eu nu am rezistat!

Reclame

2 comentarii

  1. Eu Il votez pe Felix si pe Daniela Popa Voiculescu si tot partidul sau! .
    Ciutacu este cel mai bun! Stie ce vorbeste!

  2. Mai bine ai sta acasa… Nu pot sa iti spun pe cine sa votezi, dar proasta alegere ai facut. (parerea mea).


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s