Profesori pomeniti neconstitutional de-un prostanac si-un liceean

PSD nu stie cum sa mai ademeneasca poporul sa dea cu stampila in cei trei trandafiri creionati pe buletinul de vot. Mai intai au trimis-o pe Oana Mizil in Ferentari sa scoata rahatul in schimbul voturilor, apoi agentii electorali ai candidatului Culita Tarata au impartit porci in Roznov, judetul Neamt, ieri pesedistii au trecut la impartit fripturi de porci de 40-50 de grame profesorilor, la „Vanghelionul Electoral” al lui Geoana.

PSD ne-a obisnuit pomenile maneliste adresate unei anumite categorii, needucate, sarace si cu duhul si cu portofelul… Dar cum aceste voturi nu sunt suficiente, noua tinta a pesedistilor sunt profesorii (subiect de campanie pentru toate partidele).

Maestrul de ceremonii, „care este”, Vanghelie, cu ajutorul sindicatelor, a adunat profesorii la serbare, unde naratorul de basme a fost Mircea Geoana.

Basmul „prostanacului” a fost despre cum PSD va aplica retroactiv legea cresterii salariilor din invatamant cu 50%, adica incepand cu data de 1 octombrie 2008. Si ca orice basm trebuie sa aiba un final fericit: „PSD va aloca 62 de miliarde de euro pentru sectorul educatiei cheltuiti pana la ultima centima, pana la ultimul sfant”.

Sa nu uitam ca trandafirul arata bine, dar trebuie sa avem grija la tepi.

Scenariul PSD: promisiuni contra voturi. Scuza dupa alegeri: PSD a avut vointa, insa Constitutia nu i-a lasat. „Legea dispune numai pentru viitor, cu exceptia legii penale sau contraventionale mai favorabile”, potrivit art 15, alin. 2 din Constitutie.

Si uite asa de vina nu va fi nimeni…

Reclame

2 comentarii

  1. vreau si eu un purcelush… de aia iubesc psd ca da si la saraci… astia de la pdl se oftica ca ei e zgarciti si nu sunt generoshi ca nea culitza; la tara e multi oameni saraci si daca primim porci e bine si cool…

  2. bai, asta cu porcina a fost poveste minora… ultima chestie e bestiala; vineri a fost mare sou mare la borlesti (comuna din colegiul asta in care vrea sa fie deputat tarata) – speriati ca adastau prin zona cameramani care vroiau sa filmeze mita electorala in direct, pesedeii lui tarata au lasat lumea cu buza umflata si nu au mai dat drumul la sacosele rosii (cu mancare electorala) la inceputul spectacolului asa cum e traditia ot tarata – la final, au ingramadit lumea in curtea din spatele caminului cultural si au dat traditionala sacosa; nu mai era rosie ci alba; nu mai avea sigla psd ci marca unui market; inauntru insa, laolalta cu materiale „votati tarata deputat”, „votati marius munteanu senator”, nelipsitele felii de salam si de branza, fructe, apa minerala, chifle si – atentie!!! – sticla de vin cu eticheta rosie, cu sigla de partid si cu „culita tarata deputat” pe ea…
    sper sa o fi filmat vreun drac de copil si sa o dea pe youtube…


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s