Nimic nou: Brokerii l-au uns din nou pe Vosganian

Editia din acest an a Galei Premiilor Pietei de Capital nu a surprins cu nimic. Deja ne-am obisnuit ca la cateva categorii nominalizarile sa fie aceleasi, iar premiile sa fie oferite astfel incat sa impace pe toata lumea. Gala de aseara mi-a adus aminte de un joc din copilarie care era cu un taran, un lup, o capra si o varza.

Ca sa impace si lupul si capra, anul acesta, a fost oferit si premiul brokerilor si cel al publicului. Ghinion insa ca tot n-am gasit solutia sa impacam si sarmana varza si bietul taran. Ei n-au contat anul acesta.

L-am premiat pe Varujan Vosganian, dar si pe Ionut Popescu, insa am lasat-o pe afara pe gratioasa doamna Gratiela Iordache. Oare ce a facut Popescu anul asta pentru investitori sa merite un premiu?!! Si l-am omis pe Basescu. Offff, sigur in primavara nu mai vine la targ. Dar ii dam anu viitor un premiu ca il ajuta in campanie.

I-am premiat pe ai lu’ Vantu, dar si pe ai lu’ Sarbu, dar l-am uitat pe Make. Neh, ce sa ii facem daca anul asta a fost slobod la penita mai mult decat trebuie. Ah, si iar n-am avut grija de Voiculescu! Daca isi retrage ssif-ul din Asociatie? Nu se simte o cotizatie in minus. Ii promitem un premiu anul urmator cand va fi la guvernare (daca vine, sic!).

Dar, i-am satisfacut pe liberali din nou. In caz ca raman la guvernare avem nevoie de ei. Ce treaba o fi avand Fondul Proprietatea cu road-show-ul Aosciatiei Brokerilor?!

Am premiat si pe cei de la Asociatia Ivestitorilor pe Piata de Capital (pe care investitori reprezinta ei?) caci avem un obiectiv comun: sa aratam cu degetul CNVM, care ar fi meritat si el un premiu de excelenta pentru „lege si fara de lege”. 

Ne-am premiat si strainii… si pe noi… pe toti!

Dincolo de rautati, a fost o seara pe cinste ca de obicei: am mancat, am baut si ne-am delectat cu Berti Barbera!

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s