Ce fac romanii sa scape de criza

Am primit un mesaj prin e-mail care m-a uluit. Dar m-a si scos din minti in acelasi timp, pentru ca il primisem de cinci ori. X-(

Sa fie oare disperarea unora ca raman fara locuri de munca intrucat firmele pentru care lucreaza raman fara contracte?! Sau este vreun „rudotel” patriot pana in maduva oaselor si vrea ca tara lui sa prospere?! Sau a fost generat de un ins care din plictiseala trimite un mesaj, pe care cel care il primeste il da mai departe tuturor celor din lista lui de adresa, iar celalalt il va trimite si el celor din lista de adrese si uite asa imi umple mie casuta postala de prostii si ma umple de draci… ?!

„Cumparati Made in Romania tot ce se poate, de la orez pana la chestii de uz casnic. Nu ma refer ca trebuie sa cumparam Logan, daca vrem si avem bani de Mercedes, dar, producatorii nostri au dificultati sa exporte acum. Cu cat mai multi vor cumpara produse romanesti, macar pana trece criza, cu atat mai mult vor avea de lucru romanii din putinele fabrici care mai produc ceva in Romania si vom trece mai usor peste criza. Cumparand un produs romanesc se platesc impozite, salarii, chirii, dobanzi. Nu poti sa le cumperi pe toate din afara, dar atunci cand poti alege … Ajutand Romania, ne ajutam pe noi insine !!!”

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s