PSD rupe tot! Votati-ne!

Banuiesc ca stiti afisele PSD+PC care se folosesc de sloganul PD-L „Ei cu ei, noi cu voi”. Ei bine, povestea nu se termina aici. Azi avem parte de episodul 3.

Ieri, pe mai multe bloguri, au aparut comentarii despre marlania PSD+PC care a furat sloganul pedelistilor (unul dintre acestea si o poza se poate vedea pe www.subiectiv.ro). Tot ieri (parca), Biroul Electoral Central a decis ca este ilegala folosirea semnului electoral si sloganului altor partide concurente, somand PSD sa le scoata pana cel tarziu seara. BEC a mai decis si o amenda 100 de lei pe zi per spaţiu de expunere.

Drept razbunare, PD-L a lipit peste aceste afise sloganul PSD FURA TOT si un citat din decizia BEC. Ei bine, total neinspirati! In dimineata aceasta, stand linistit la fereastra bucatariei mele, band cafeaua cu gust brazilian, constat ca afisele mai sunt la locul lor, dar nu oricum, ci putin jupuite de ruperea sloganului adaugat de pedelisti. Cred ca mai potrivit era PSD+PC RUPE TOT! (daca a mai ramas ceva intreg in tara asta :D).

Concluzia: PSD isi permite sa plateasca aceste penalitati. Probabil, ei mizeaza pe castigarea alegerilor la 30 noiembrie avand in vedere ca este partidul cu cele mai multe investitii in publicitate electorala, potrivit Institutului pentru Politici Publice, citat de Realitatea TV.  Alianta PSD-PC a cheltuit, in prima saptamana de campanie, 305.832 euro. 

Deci: Platim acum, dar castigam in urmatorii patru ani!

P.S. Imi pare rau ca nu am avut aparatul foto acasa sa va pun o mostra si aici. Astept o poza cu un astfel de afis, pls.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s