Iau credit sa ajung VIP

Intr-o duminica nepotrivita nici pentru numarat bani, nici pentru facut copii (caci nu ploua), adica ieri, cautam ceva interesant la TV. Si butonand telecomanda, dau peste emisiunea Mihaelei Radulescu (despre care ma intrebam daca mai exista, nefiind fan Voiculescu TV), care emisiune era despre oameni simpli. Printre ei si-un idiot, care ori nu auzise de criza financiara, ori prea increzator in talentul lui, ori un pic dus la cap, ori sarmanul doar un aspirant la statutul de vi ai pi (VIP) 😀

Si conform zicalei unde nu-i cap vai de… buzunar, baiatul anunta, mandru de el ca a facut credit sa isi faca un album. De muzica, pretinde dumnealui. L-am auzit si cantand. Mi-a adus aminte de Gabriel Dorobantu cand canta „Mai vino iar in gara noastra mica”. Desi prima doamna a Antenei 1 l-a premiat pentru meritele sale, eu nu pot decat sa ii urez succes (desi nu intrevad prea curand).

Si tot ieri, in aceeasi emisiune, tanti Floca, de undeva de prin Ardeal, definea diva: „o femeie care stie sa dea cu sapa, sa coasa, sa cante la tulnic si sa mulga vaca, nu acelea care isi arata la televizor neste silicoane si doua perechi de bulane” (oare despre cine vorbea?!!).

Nu ne ramane decat o concluzie: Raduleasco, fii o DIVA!

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s